Friday, May 14, 2010

workshop



me with mr john shum and akak zanariah



wee , we're so busy snap-ing picture

time nie ecah bru tau ape function cmue button kt camera bb before nie gne men tukn2 jep haha





hm 8hb yg lpas i was attend sony workshop at mutiara hotel , act nk pe workshop tu dgn haris
tpii dye xdtg haish wht the fish btol dh ecah kne pegi sesorg . ok ble dh cmpai . . . . cmue org yg join nie org besr besr ok i mean org yg dh keje . omg mlur sgt ! dhlh cmue cina cm mne nk berinteraksi dgn dorg ;D wawa hal ini kerana ecah speaking sgt berabuk tula org suo speaking kt rumh xnk . dh lh nie 1st time pe register sesorg ibuuu ! tengok along baik sgt tinggal kn adek dye sesorg kt situ . hmm time registration ok laa at least i can speak with them very well ceh ceh . time msok dewan ecah nmpk sorg kakak malay alhamdulillh dan sy tros berlari sepantas yang mungkin untuk duduk sebelah dye ghaha. after dy bge ceramah bla bla bla mr john shum (trainer) bwt .competition snap gmbr model using all the method that he teach us during the workshop . mamito .gelabah sy dibuatnya . hee mcm mne nk amek gmbr lwa2 dorg cmue add speed light sy xade dh plak aw lens klau bley nk panjang satu depa waduh waduh mana bisa ini menangis seyy tgok lens dorg ble agknye ayh nk belikan lens cm tu untuk ude? =,=" after snap snap gmbr model kt area hotel tu dorg ksik free print 2 gmbr.peh gmbr dhlh xlwa bley nk cuci2 plak adodoi.time ecah nk cuci uncle sony tu ade pe gelak2 kn gmbr ecah omg omg omg mlur sgtttt ! uncle sy punye accessories xsehebat dorg laa lgeponn ini 1st workshop sy mne bleyy tros pro kn give me some time laa adodoi finally workshop nie abis pkul 6 haish tgn lenguh glee ansik amek gmbr je. xpxp yg penting workshop nie best and happening sgt dan ecah akan join next workshop dorg dlm buln jun ntey insyallh YEAH !!!!!!!

2 comments:

  1. aku tinggalkan kaw? kan kaw suro balik. hesshhhh

    ReplyDelete
  2. eleh kw yg xnk temn aq msuk hotel ;pP

    ReplyDelete